Все дуже просто: Терапевт озвучила рецепт салату, який допомагає не застудитися

Навесні всім людям рекомендується заповнювати рівень вітамінів в організмі. Рецепт вітамінного салату лікар-терапевт Олена Черненко, передають Патріоти України.

Недорогим і ефективним засобом для профілактики простудних захворювань є квашена капуста. Можна додати до неї ще кілька інгредієнтів і приготувати дуже корисний салат, розповіла Черненко. Далі, в салат потрібно додати сиру моркву, зелену цибулю, шматочки яблука, а також оливкова або соняшникова нерафінована олія.

Терапевт пояснила, що квашена капуста містить дуже велику кількість вітаміну С, а також вітаміни групи B, K, PP, U. Однак Черненко уточнила, що краще купувати капусту без цукру, оскільки він руйнує вітамін С і знищує лактобактерії. А ось сира морква лише підсилює позитивний ефект капусти. Однак, людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту і проблемами з нирками не варто вживати такий салат у великих кількостях.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...