Всього дві ложки цього аптечного засобу зроблять вашу білизну м’якою та гладкою - хитрість економних домогосподарок

Кожна домогосподарка хоче, щоб після прання речі виглядали завжди як нові, проте найчастіше такого ефекту досягти важко. Для досягнення цієї мети в арсеналі в кожному будинку завжди є різні порошки, відбілювачі та кондиціонери, проте це все вартує великих грошей. Тому більш економні господині знайшли спосіб, який зробить білизну м’якою та свіжою, набагато дешевше, передають Патріоти України.

Як виявилося, відмінна і при чому дешева альтернатива дорогому кондиціонеру для білизни — це звичайний гліцерин, який часто є в кожній аптечці. Завдяки цим лікам — речі стають м’якшими, ніжнішими, доглянутішими та приємнішими, і це ще не все.

Як і навіщо використовувати гліцерин під час прання

Гліцерин пом’якшує воду і тканини, що допомагає простіше і швидше впоратися з плямами, що в’їлися, на одязі. Також, завдяки своїм властивостям, речі після прання стають не тільки м’якими та ніжними, а й набагато простіше гладяться.

Щоб досягти такого ефекту, достатньо замість білизняного кондиціонера налити в контейнер дві столові ложки гліцерину. Також до нього можна додати небагато ефірних олій, щоб додати речам приємного аромату.

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...

Білосніжний символ стилю: як чоловічі футболки PUMA підкорили модний світ

понеділок, 29 квітень 2024, 12:02

Універсальність та простота завжди були ключовими елементами чоловічого гардеробу. Серед таких елементів особливе місце займають чоловічі білі футболки, які є не просто одягом, а символом чистоти, стилю та універсальності. Цей предмет гардеробу дозволя...