Така ідея буде цікава тим, хто ще знаходиться у пошуку рецепту ідеальних млинців. Простий трюк дозволить отримати на виході новий смак млинців. Лише знадобиться замінити один інгредієнт, щоб млинці вийшли неймовірно пишними, ніжними, хрусткіми по краях і неймовірно ажурними, передають Патріоти України.
Достатньо замінити воду або частину молока та додати в тісто пиво.
Складові:
Яйця, які були кілька годин витримані при кімнатній температурі, збити до утворення пишної піни.
У ємність із яєчною сумішшю поступово влити, неквапливо помішуючи, пиво та молоко. Сіль додається до смаку.
Борошно просіяти і додавати поступово, щоб не утворилися грудочки. У готову однорідну масу влити олію і знову перемішати.
Тісто для млинців має постояти 5-10 хвилин, і можна приступати до обсмажування. Млинці обсмажуються із двох сторін до приємного золотистого кольору.
Їх можна подавати до чаю з варенням, медом, фруктами чи джемом. Такі млинці приємно здивують ніжним смаком та ароматом. Вони і наступного дня залишаться м’якими та свіжими, у них не буде жорсткої скоринки по краях.
У розпал літа, коли температура в оселях зростає, а кондиціонери женуть лічильники, є простіший і "зеленіший" спосіб зробити повітря свіжішим і приємнішим - завести кімнатні рослини, передають Патріоти України. Деякі з них діють як природні зволожувачі...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...