Ви будете здивовані! Як за допомогою пива спекти надзвичайно смачні млинці

Така ідея буде цікава тим, хто ще знаходиться у пошуку рецепту ідеальних млинців. Простий трюк дозволить отримати на виході новий смак млинців. Лише знадобиться замінити один інгредієнт, щоб млинці вийшли неймовірно пишними, ніжними, хрусткіми по краях і неймовірно ажурними, передають Патріоти України.

Подробиці

Достатньо замінити воду або частину молока та додати в тісто пиво.

Як приготувати млинці на пиві

Складові:

  • по 1 склянці пива та молока;
  • 2 склянки пшеничного борошна;
  • 2 яйця;
  • сіль за смаком;
  • 2 столові ложки олії.

Яйця, які були кілька годин витримані при кімнатній температурі, збити до утворення пишної піни.

У ємність із яєчною сумішшю поступово влити, неквапливо помішуючи, пиво та молоко. Сіль додається до смаку.

Борошно просіяти і додавати поступово, щоб не утворилися грудочки. У готову однорідну масу влити олію і знову перемішати.

Тісто для млинців має постояти 5-10 хвилин, і можна приступати до обсмажування. Млинці обсмажуються із двох сторін до приємного золотистого кольору.

Їх можна подавати до чаю з варенням, медом, фруктами чи джемом. Такі млинці приємно здивують ніжним смаком та ароматом. Вони і наступного дня залишаться м’якими та свіжими, у них не буде жорсткої скоринки по краях.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Ароматне м’ясо по-тайськи, що тане в роті

неділя, 18 серпень 2024, 19:00

Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України. Інгредієнти:М’ясо – 0,5 кг.Цибуля – 2 шт.Болгарський перець – 1 шт.Огірки сві...

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...