
Така ідея буде цікава тим, хто ще знаходиться у пошуку рецепту ідеальних млинців. Простий трюк дозволить отримати на виході новий смак млинців. Лише знадобиться замінити один інгредієнт, щоб млинці вийшли неймовірно пишними, ніжними, хрусткіми по краях і неймовірно ажурними, передають Патріоти України.
Достатньо замінити воду або частину молока та додати в тісто пиво.
Складові:
Яйця, які були кілька годин витримані при кімнатній температурі, збити до утворення пишної піни.
У ємність із яєчною сумішшю поступово влити, неквапливо помішуючи, пиво та молоко. Сіль додається до смаку.
Борошно просіяти і додавати поступово, щоб не утворилися грудочки. У готову однорідну масу влити олію і знову перемішати.
Тісто для млинців має постояти 5-10 хвилин, і можна приступати до обсмажування. Млинці обсмажуються із двох сторін до приємного золотистого кольору.
Їх можна подавати до чаю з варенням, медом, фруктами чи джемом. Такі млинці приємно здивують ніжним смаком та ароматом. Вони і наступного дня залишаться м’якими та свіжими, у них не буде жорсткої скоринки по краях.
Наша психіка - це величезний резервуар, де протягом усього життя накопичуються досвід, спогади, емоції та переживання. Часто ми недооцінюємо обсяг цього внутрішнього світу й не підозрюємо, який саме відбиток залишають на нашій особистості навіть, здава...
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...