Цибуля - частий інгредієнт у багатьох стравах. Його додають у котлети, бургери та навіть супи, передають Патріоти України.
Але якщо комусь не подобається різкий смак і запах сирого овочу, то його прийнято обсмажувати. У цьому випадку цибуля стає м’якшою, приємнішого і апетитнішого кольору.
Але мало хто знає, навіщо при обсмажуванні цибулі додавати харчову соду.
Як відзначають кулінари з досвідом, все в тому, що такий інгредієнт допомагає рівномірно прожарювати шматочки овочів, а також роблять його колір золотистим.
При цьому у новачків можуть виникнути питання про те, як правильно додати соду.Тут усе просто.
Для початку потрібно нагріти сковороду, влити олію і відправити нарізану цибулю.
Як тільки цибуля почне змінювати свій колір і набуде прозорості, потрібно додати соду.
На 300 г подрібненого продукту достатньо взяти лише одну третю чайну ложку цього інгредієнта.
На смакових якостях така добавка ніяк не позначиться.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...