Цибуля - частий інгредієнт у багатьох стравах. Його додають у котлети, бургери та навіть супи, передають Патріоти України.
Але якщо комусь не подобається різкий смак і запах сирого овочу, то його прийнято обсмажувати. У цьому випадку цибуля стає м’якшою, приємнішого і апетитнішого кольору.
Але мало хто знає, навіщо при обсмажуванні цибулі додавати харчову соду.
Як відзначають кулінари з досвідом, все в тому, що такий інгредієнт допомагає рівномірно прожарювати шматочки овочів, а також роблять його колір золотистим.
При цьому у новачків можуть виникнути питання про те, як правильно додати соду.Тут усе просто.
Для початку потрібно нагріти сковороду, влити олію і відправити нарізану цибулю.
Як тільки цибуля почне змінювати свій колір і набуде прозорості, потрібно додати соду.
На 300 г подрібненого продукту достатньо взяти лише одну третю чайну ложку цього інгредієнта.
На смакових якостях така добавка ніяк не позначиться.
Наш організм цілодобово підтримує внутрішній баланс — гомеостаз, включно з регулюванням pH. Рівень кислотності або лужності варіюється за шкалою від 0 до 14: 7 — нейтральний рівень, нижче — кислотне середовище, вище — лужне. Наприклад, шлунковий сік ма...
Ось топ найпоширеніших міфів про їжу, в які досі вірять мільйони людей — хоча наука вже давно їх спростувала, передають Патріоти України.