Цибуля - частий інгредієнт у багатьох стравах. Його додають у котлети, бургери та навіть супи, передають Патріоти України.
Але якщо комусь не подобається різкий смак і запах сирого овочу, то його прийнято обсмажувати. У цьому випадку цибуля стає м’якшою, приємнішого і апетитнішого кольору.
Але мало хто знає, навіщо при обсмажуванні цибулі додавати харчову соду.
Як відзначають кулінари з досвідом, все в тому, що такий інгредієнт допомагає рівномірно прожарювати шматочки овочів, а також роблять його колір золотистим.
При цьому у новачків можуть виникнути питання про те, як правильно додати соду.Тут усе просто.
Для початку потрібно нагріти сковороду, влити олію і відправити нарізану цибулю.
Як тільки цибуля почне змінювати свій колір і набуде прозорості, потрібно додати соду.
На 300 г подрібненого продукту достатньо взяти лише одну третю чайну ложку цього інгредієнта.
На смакових якостях така добавка ніяк не позначиться.
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...
Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...