Цибуля - частий інгредієнт у багатьох стравах. Його додають у котлети, бургери та навіть супи, передають Патріоти України.
Але якщо комусь не подобається різкий смак і запах сирого овочу, то його прийнято обсмажувати. У цьому випадку цибуля стає м’якшою, приємнішого і апетитнішого кольору.
Але мало хто знає, навіщо при обсмажуванні цибулі додавати харчову соду.
Як відзначають кулінари з досвідом, все в тому, що такий інгредієнт допомагає рівномірно прожарювати шматочки овочів, а також роблять його колір золотистим.
При цьому у новачків можуть виникнути питання про те, як правильно додати соду.Тут усе просто.
Для початку потрібно нагріти сковороду, влити олію і відправити нарізану цибулю.
Як тільки цибуля почне змінювати свій колір і набуде прозорості, потрібно додати соду.
На 300 г подрібненого продукту достатньо взяти лише одну третю чайну ложку цього інгредієнта.
На смакових якостях така добавка ніяк не позначиться.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...