Ви будете здивовані! Про які приховані риси особистості може розповісти форма ваших губ

Цілком очевидно, що досконалість - це міф минулого, адже краса речей полягає саме в їх недосконалості. Наші обличчя багато говорять про нашу особистість і розкривають не тільки наші позитивні сторони, але і недоліки, передають Патріоти України

Навіть звичайні риси обличчя, такі як, наприклад, губи, можуть багато чого сказати про нашу особистість. Якщо вам цікаво дізнатися, що ваші губи говорять про вас, подивіться на картинку вище і виберіть свою форму губ! Якщо у вас…

1. Пухкі губи

Пухкі (від природи) губи вказують на людей, які люблять спілкування. Так ці люди є дуже щедрими.

Часто маючи вплив на інших, люди з повними губами завжди оточені людьми, які відрізняються своєю пристрастю і демонструють досить яскраво виражений інтерес до суспільного життя.

Вони незамінні на вечірках і їх завжди першими запрошують на колективні поїздки, гулянки і свята.

2. Верхня губа товща за нижню

Люди, у яких верхня губа товща, ніж нижня, зазвичай ставлять серце вище розуму і приділяють багато часу іншим.

Вони добрі й чуйні, але для них також важливо бути в центрі уваги, тому що, якщо ними знехтувати, вони можуть досить бурхливо відреагувати і заподіяти шкоду своїми діями і словами.

3. Нижня губа товща за верхню

Ця форма губ, зазвичай, нагадує губи скривдженої, надутої дитини! Ці люди завжди в русі й повні духу пригод, дуже люблять подорожувати, займатися йогою, в загальному – насолоджуватися життям і веселитися.

Вони твердо переконані в тому, що життя створене для того, щоб ним можна було насолоджуватися повною мірою, і навряд чи їх зможе переконати в цьому чийсь песимізм. Наділені творчими здібностями і живою мовою, вони часто мають життєрадісний і дуже товариський характер.

4. Звичайні губи

Люди з нормально складеними губами ставлять в основу гармонію свого існування і рівновагу в житті. Вони також є відмінними друзями і колегами, які завжди стримані, через це можуть здаватися трохи зарозумілими в очах інших людей. Вони ставлять розум і логіку вище почуттів і емоцій, іноді можуть бути дуже непримиренними в своїх рішеннях.

5. Тонкі губи

Що стосується людей з тонкими губами, перешкоди і проблеми – це те, що їх приваблює, тому що вони черпають від них самозадоволення, яке їм потрібно відчувати з кожним новим випробуванням. Вони самотні вовки, які люблять працювати в поодинці і погано переносять скупчення людей або великі компанії. Але коли їм трапляється кому-небудь відкрити своє серце, вони демонструють свою неймовірну дружбу і відданість!

6. Маленькі пухкі губи

Потяг до людей з маленькими і повними губами виходить від їх вродженого співчуття і добродушності. Завжди розуміючі, вони багато віддають іншим, іноді навіть до такої міри, що приймають рішення, які не відповідають їх власним інтересам, і завжди намагаються допомогти своїм близьким. Ви часто можете зустріти їх на чолі різних асоціацій або на благодійних заходах.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...