Ви будете здивовані! Те, як ви тримаєте чашку, розкаже все про ваш характер

Одразу велике прохання: не сприймати цей тест, як і будь-який інший, всерйоз - як вирок чи 100% характеристику. Точно і повно характер людини не визначать, напевно, навіть найближчі і не завжди здатні визначити професійні психіатри, передають Патріоти України.

Тим паче по тому, як людина тримає горня. Тест, який склали наші колеги з EcoLife (та ще й з ілюстрацією) – лише результат узагальненого спостереження, не більше. Ви можете сміливо сперечатися або додавати свої описи в коментарях.

1. Якщо людина, тримаючи чашку, відводить мізинець

Таким чином тримає чашку, як правило, впевнена у собі людина. Інколи занадто впевнена. Вона вкрай рідко йде на компроміси і завжди знає, чого хоче. Часто через цілеспрямованість її звинувачують в егоїзмі, хоча насправді такі люди можуть бути дуже чуйними, якщо не утискати їхні інтереси.

Цей тип прекрасно почувається на керівних посадах, не боїться проявити ініціативу в стресовій ситуації і вміє координувати людей. За це й цінується вищим керівництвом і колегами.

2. Якщо людина тримає чашку обома руками

Про таких кажуть «людина з великим серцем». Вона вміє слухати і чути. Віддасть останнє, особливо рідним і тим, кого кохає. Образно кажучи, той, хто «обіймає» чашку руками, завжди обійме і вас.

До таких ідуть за підтримкою, розрадою, але часто цим і зловживають – використовуючи як жилетку. Таким людям важко відмовляти, вони жертовні, але рятуючи інших, подекуди забувають про себе, свої інтереси.

Якщо вміють тримати баланс між своїм життям і чужим, вміють казати тверде “ні”, то це цілком самодостані люди

3. Якщо людина тримає чашку за ручку, стискаючи руку в кулак

Таку людину можна назвати прагматичною і спокійною. Старанний аналіз, розрахунок на кілька кроків вперед – її риси, які завжди виручають у життєвих ситуаціях. Вона ніколи не панікує і завжди тримає себе в руках.

Втім, сила волі і стриманість мають зворотний бік: невисловлені емоції часто спричиняють у таких людей напругу, стреси, агресію. Цьому типажу варто вчитися розслаблятися, не намагатися все контролювати і частіше відпочивати.

4. Якщо людина тримає чашку за дно

Швидше за все, перед вами людина ґрунтовна, обережна і зважена, яка міцно стоїть на ногах. Такі люди, йдучи в магазин, беруть все про запас – на місяць вперед.

Цінують стабільність і ніколи не поставлять «все на зеро». Вони люблять практичні речі, безпечні і постійні зв’язки, не люблять змін, сюрпризів і не дуже розуміють авантюристів. Їхні гасла по життю – «береженого Бог береже» або «сто раз відміряй і раз відріж». І це, в принципі, хороший підхід.

Єдине, з таким підходом є ризик прогавити щось нове, цікаве, всю широту і розмаїття світу…

5. Якщо людина тримає чашку за ручку, підтримуючи її другою рукою

Таку звичку часто мають вразливі і чутливі люди. Зазвичай вони потребують схвалення і підтримки інших – як чашка потребує підтримки другою рукою. Хтось – через постійні сумніви в собі, хтось навпаки – через самовпевненість і потребу визнання.

Такі люди часто живуть спогадами, прив’язуються до місць, речей. Дім і родина для них – пріоритет. Вони – миротворці по суті, вміють дружити, прагнуть згладжувати конфлікти і болісно сприймають розчарування.

6. Якщо людина тримає чашку з протилежного від ручки боку

Цей типаж легко ставиться до всього – на межі легковажності. Часто – натури творчі, з перепадами настрою, мрій і бажань. Ентузіасти і експериментатори. Вони можуть без сумнівів відмовитися від прибуткової справи заради чогось «для душі» чи «світлого майбутнього», навіть якщо доведеться жити впроголодь.

Матеріальне їх мало цікавить, хоча більшість з них непогано заробляє – знову ж таки, не завдяки працелюбству і багаторічному кар’єрному зростанню. Такий типаж не бідує передусім завдяки творчим знахідкам, нестандартним рішенням або… щасливим збігам обставин.

Ідентифікували” когось, паняночки? Нагадуємо, тест не претендує на 100% збіг – лише на 5 хвилин вашого релаксу і розваги.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.