
Всім відомо, що від того, що ми їмо залежить обсяг талії, стан нашої шкіри, а також настрій. Якщо на вас напала туга та смуток, значить, ви неправильно харчуєтесь. Так звані «щасливі продукти» можуть підняти настрій цілий день, передають Патріоти України.
Подробиці
Гормон щастя надходить до нашого мозку, коли ми їмо продукти з вітаміном В, продукти, що допомагають виробленню гормонів, а також продукти з низьким глікемічним індексом (наприклад, квасоля, хліб, соя, яблука).
Отже, щасливі продукти це:
- Шоколад – це наш незамінний помічник гарного настрою. Особливо темні сорти шоколаду стимулюють викид ендорфінів, які впливають на задоволення і підтримують організм у тонусі. Шоколад поповнює запаси магнію, який відповідає за спокій людини. Чудовий антидепресант та просто смачний десерт.
- Морепродукти – це білок. Морепродукти забезпечать організм амінокислотами та змушуть мозок виробляти ендорфіни.
- Зелень – це мінерали та антиоксиданти. Зелень дуже корисна для зору та настрою. Шпинат та капуста особливо корисні через лютеїн. Так що зелень з грядки завжди повинна бути на вашому столі.
- Мандарини, хурма, апельсини – це щасливі продукти, фрукти оптимістів. Ці фрукти містять величезну кількість вітамінів групи В і С. Якщо їсти ці фрукти щодня, то ви забудете про втому, поганий настрій і безсоння.
- Сир Рокфор – спробуйте і посміхніться. Сир містить у собі білок та амінокислоти, які виробляють гормони задоволення. Без твердого сиру стати щасливим можна, але важко.
- Морква, помідори – загалом, що яскравіше, то краще. Можна пити томатний або морквяний сік, заїдаючи його буряком та солодким перцем, а можна просто зробити салат, і не забудьте додати зелень.
Ваш позитивний настрій напряму залежить від вашого раціону, тому постійно включайте в своє меню ці продукти.
Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...
Шкарпетки - це справжні мікробні губки, і просто випрати їх недостатньо. Як попереджає мікробіолог докторка Прімроуз Фрістоун з Університету Лестера, наші стопи - це мініатюрні тропічні ліси, повні бактерій та грибків, які з легкістю виживають після з...