Брамбораки - національне блюдо чеської кухні, зазначають Патріоти України.
Це апетитні картопляні коржі, дуже схожі на наші деруни. Крім традиційної натертої картоплі, в брамбораки додають пиво, м'ясо, овочі та різні приправи (перуки, майоран, кмин). Цю ситну страву можна приготувати на обід або вечерю, вона також буде відмінною закускою до пива.
Інгредієнти
Як приготувати чеські картопляні коржі
У дієтичному варіанті цієї страви використовуйте моркву та зелень, а замість борошна — панірувальні сухарі. Чеські ласощі готові. Їх можна подавати гарячими та холодними. Експериментуйте з наповнювачами брамбораків і не бійтеся зіпсувати класичний рецепт — чехи не образяться. Обов'язково приготуйте цю страву.
Приємного апетиту.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...