Забудьте про це! П'ять осінніх речей, що вийшли з моди і роблять дешевим навіть найстильніший образ

Якщо у вашому гардеробі ще є коротке пальто, укорочені джинси-скіні або вузька шкіряна куртка, то настав час переглянути шафу, і позбутися неактуальних речей. Стилісти розповіли про популярні осінні речі, в яких найчастіше з'являються дівчата на вулицях, і які вже давно вийшли з моди, передають Патріоти України

Ще на початку 2010-х дівчата масово купували укорочені пальта. Тоді це було модно, але більше ніж 10 років вже точно ні.

Зараз у тренді довжина міді та максі. Також досить стильний образ можна зробити з пальто довжиною до коліна, але не вище.

Облягаючі укорочені шкіряні куртки це супер не практично, адже під неї не одягнеш жоден теплий светр, а ще частіше навіть не застебнеш на блискавку. Варто відзначити, ця річ навряд чи колись повернеться в моду, тому її сміливо можна позбутися.

На зміну краще взяти класичну шкірянку, шкіряну куртку-авіатор чи трендовий шкіряний бомбер.

Верхній одяг з короткими рукавами – це помилка модного світу, яку ми досі часто бачимо на вулицях. Цей верхній одяг не тільки порушує пропорції, але ще й нічого не гріє.

Звичайно, на зміну краще взяти класичну куртку з повними рукавами – така річ прослужить не один рік.

Укорочені штани-скіні восени, коли за вікном досить холодна погода, а голі щиколотки червоніють на морозі, апріорі не може бути стильними.

На зміну таким штанам найкраще брати прямі чи широкі моделі. Але й не поспішайте викидати скіні, адже їх можна стилізувати з високими чоботями з широкою халявою чи високими козаками, зверху надівши об'ємний подовжений светр.

Ботильйони на шпильці теж були у тренді на початку 2010-х. Попри те, що тренди тих років активно повертаються, все ж таки вони мають дещо інший вигляд.

На зміну цьому незграбному взуттю можна взяти трендові ботильйони на високій платформі та товстому підборі, або базову модель, яка прослужить дуже багато років і завжди буде в тренді – челсі, берці або ботильйони-панчохи.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...