Зачерствіє і буде цвіль! Де не можна зберігати хліб, щоб він не псувався

Часто буває, що щойно придбаний у магазині хліб вдома починає дуже швидко черствіти. Також з'являється неприємна цвіль. Продукт вже непридатний для вживання, тому він просто відправляється на смітник. А відбувається така ситуація через те, що ви неправильно зберігаєте випічку, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, де категорично не можна зберігати хліб. Є декілька правил, яких варто дотримуватись.

Які умови сприятливі для зберігання хліба

Щоб придбаний хліб якнайдовше залишався свіжим, не псувався і не черствів, потрібно зробити для нього максимально комфорті умови. Подбайте про те, щоб випічка лежала у сухому та прохолодному місці досить далеко від плити. Це можна бути шафа або класична хлібниця.

Також дуже вдалим рішенням буде помістити хліб у паперовий пакет або загорнути в тканину з бавовни. Таким чином ви унеможливите появу цвілі на булці.

Де категорично не можна зберігати хліб

Є і таке місце, де хліб буде зберігатись дуже погано. Мова йде про холодильник. Хоч саме його найчастіше і обирають для зберігання хліба – це велика помилка.

Хоч у холодильнику цвіль на хлібі з'явитись не може, але продукт дуже швидко зачерствіє, і його неможливо буде їсти. Що стосується заморожування, то такий варіант можливий. Але тут також є декілька правил. Хліб потрібно загортати у спеціальний пакет для заморозки, а лише після цього класти у морозилку.

Для справжніх кавоманів! Ось як зробити смак кави гармонійнішим

понеділок, 22 липень 2024, 15:10

Кава, за своєю природою, досить гіркий напій. Однак іноді ця нотка виявляється настільки домінуючою, що навіть найзапекліші кавомани не можуть пити її не скривившись, передають Патріоти України. Якщо кава надмірно гірчить, слід звернути увагу на етикет...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо кожного дня споживати оливкову олію

понеділок, 22 липень 2024, 14:49

Користь оливкової олії для здоров'я полягає у її компонентах, особливо олеїновій кислоті, що має надзвичайно корисні властивості, передають Патріоти України. Оливкова олія надзвичайно корисна для нашого здоров’я. Вона знижує ризик деменції, запобігає з...