Завжди додавайте це, коли висаджуєте томати та перець - урожайність зросте у 5 разів!

Для того, щоб розсада приживилась і швидко росла її потрібно добре і правильно удобрювати, передають Патріоти України.


Так, досвідчені садівники радять ніколи не висаджувати томати та перець без лаврового листка. Для виготовлення підживлення потрібно взяти 15−20 штук лаврового листя. Залити двома літрами води кімнатної температури. Вітаміни групи B, що містяться в лавровому листі, корисні для молодої розсади при переробці вуглеводів у поживні компоненти і стимулюють її зростання. Далі збиваємо розчин у блендері та настоюємо 20−23 хвилин. Потім треба процідити. Поливати розсаду слід один раз на 30 днів.

Також ефективне підживлення на основі активованого вугілля. Для його виготовлення беремо одну таблетку вугілля та картоплину. Це підживлення містить залізо для здорового цвітіння. Знижує рівень токсичних металів у ґрунті. Картоплю нарізаємо, кладемо пігулку і заливаємо одним літром води. Далі збиваємо у блендері. Потім потрібно процідити та розбавити у двох літрах води. Разом отримуємо три літри підживлення. Поливати потрібно просто під корінь один раз на 30 днів.

Ще одне корисне підживлення можна зробити з гороху та гвоздики. Беріть три ложки гороху та гвоздику. Заливаємо одним літром води та настоюємо п'ять годин. Далі потрібно процідити та розбавити у двох літрах води. Разом отримуємо три літри підживлення. Воно зменшує ризик пошкодження кореневої системи та підвищує стійкість до захворювань. Також воно покращує смак та якість плодів та містить мікроелементи та антиоксиданти для росту. Поливати під корінь розсади потрібно один раз на 25−30 днів.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...