Для приготування копченого сала необхідні всього 2 компоненти - цибулиння і часник. Причому, цибулиння надає йому особливий смак і нагадує присмак копченостей. Ну, а часник служить невід'ємною приправою, передають Патріоти України.
В якості основи краще всього вибирати грудинку або будь-яку іншу частину, де є м'ясна прошарок. Процес приготування не викликає ніяких складнощів!
Як приготувати а-ля копчене сало з часником
Отже, крім пласту свіжого сала необхідно взяти жменю лушпиння цибулі, кілька зубчиків часнику і спеції. Їх перелік і обсяг визначаєте самостійно, за власним смаком. Для початку необхідно приготувати заправку, змішавши лушпиння цибулі, сіль і воду.
Почекайте, поки він закипить, опустіть туди сало. Почекайте не більше 10 хвилин (інакше сало просто розвариться) і зніміть каструлю з вогню. При цьому сало виймати не варто — нехай він полежить ще близько доби в каструлі з розсолом.
Після цього дістаньте сало з каструлі і повапните часником і спеціями. Покладіть його в холодильник приблизно на добу. Далі сало потрібно дістати і покласти в морозилку. Після того, як воно підмерзне (а це зовсім недовго), його можна вживати.
Ось такий простий рецепт приготування а-ля копченого сала. Не потрібно чекати цілий місяць, поки вона приготується. Всього добу — смачне сало, схоже за смаком на копчене, вже готове. Приємного вам апетиту!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...