Здивуйте рідних делікатесом: Копчене сало без копчення - весь секрет у лушпинні цибулі і часнику!

Для приготування копченого сала необхідні всього 2 компоненти - цибулиння і часник. Причому, цибулиння надає йому особливий смак і нагадує присмак копченостей. Ну, а часник служить невід'ємною приправою, передають Патріоти України.

В якості основи краще всього вибирати грудинку або будь-яку іншу частину, де є м'ясна прошарок. Процес приготування не викликає ніяких складнощів!

Як приготувати а-ля копчене сало з часником

Отже, крім пласту свіжого сала необхідно взяти жменю лушпиння цибулі, кілька зубчиків часнику і спеції. Їх перелік і обсяг визначаєте самостійно, за власним смаком. Для початку необхідно приготувати заправку, змішавши лушпиння цибулі, сіль і воду.

Почекайте, поки він закипить, опустіть туди сало. Почекайте не більше 10 хвилин (інакше сало просто розвариться) і зніміть каструлю з вогню. При цьому сало виймати не варто — нехай він полежить ще близько доби в каструлі з розсолом.

Після цього дістаньте сало з каструлі і повапните часником і спеціями. Покладіть його в холодильник приблизно на добу. Далі сало потрібно дістати і покласти в морозилку. Після того, як воно підмерзне (а це зовсім недовго), його можна вживати.

Ось такий простий рецепт приготування а-ля копченого сала. Не потрібно чекати цілий місяць, поки вона приготується. Всього добу — смачне сало, схоже за смаком на копчене, вже готове. Приємного вам апетиту!

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...