Для приготування копченого сала необхідні всього 2 компоненти - цибулиння і часник. Причому, цибулиння надає йому особливий смак і нагадує присмак копченостей. Ну, а часник служить невід'ємною приправою, передають Патріоти України.
В якості основи краще всього вибирати грудинку або будь-яку іншу частину, де є м'ясна прошарок. Процес приготування не викликає ніяких складнощів!
Як приготувати а-ля копчене сало з часником
Отже, крім пласту свіжого сала необхідно взяти жменю лушпиння цибулі, кілька зубчиків часнику і спеції. Їх перелік і обсяг визначаєте самостійно, за власним смаком. Для початку необхідно приготувати заправку, змішавши лушпиння цибулі, сіль і воду.
Почекайте, поки він закипить, опустіть туди сало. Почекайте не більше 10 хвилин (інакше сало просто розвариться) і зніміть каструлю з вогню. При цьому сало виймати не варто — нехай він полежить ще близько доби в каструлі з розсолом.
Після цього дістаньте сало з каструлі і повапните часником і спеціями. Покладіть його в холодильник приблизно на добу. Далі сало потрібно дістати і покласти в морозилку. Після того, як воно підмерзне (а це зовсім недовго), його можна вживати.
Ось такий простий рецепт приготування а-ля копченого сала. Не потрібно чекати цілий місяць, поки вона приготується. Всього добу — смачне сало, схоже за смаком на копчене, вже готове. Приємного вам апетиту!
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...