Жіночий психологічний тест: Оберіть дерево на картинці - це розкаже, чим ви притягуєте чоловіків

Пропонуємо вам пройти тест, складений досвідченими психологами, передають Патріоти України.

Правила тесту

Приступаємо до тестування. Нижче представлена картинка, але якій зображені 4 дерева. Виберіть одне з них і прочитайте розшифровку обраного варіанту.

Розшифровка тесту

Дерево № 1

У вас чоловіки цінують внутрішній світ. Ви смілива, безкорислива, чесна натура. Відкриті і прямолінійні, не боїтеся труднощів. Вірні своєму вибору, до людей ставитеся щиро. Здатні на сильні почуття і справжні емоції.

Дерево № 2

Часто чоловіків приваблюють ваші зовнішні дані. Краса, граціозність, легкість – це і помічають залицяльники в першу чергу. Але ще більший інтерес у них виникає, коли вони дізнаються вас краще. І це не дивно, адже ви розумна і товариська жінка, можете підтримати бесіду на будь-які теми.

Дерево № 3

Ваша таємничість заворожує представників протилежної статі. Їм дуже хочеться розгадати все, що приховано за вашою зовнішньою оболонкою. Ви здатні зачарувати будь-якого чоловіка, навіть не встигнувши поспілкуватися з ним.

Дерево № 4

У вас маса достоїнств, гідних чоловічої уваги. Це доброта, скромність, хороші комунікативні здібності, вміння піклуватися про себе і близьких. Чоловіки розглядають вашу кандидатуру тільки для серйозних відносин.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...