Зіпсують смак і колір: ТОП-3 головні помилки при приготуванні борщу - не робіть так!

Борщ вважається однією із найпопулярніших перших страв. Загалом існує багато способів його приготування. Аби не отримати в результаті неїстівне вариво, потрібно знати найпоширеніші помилки у приготуванні, передають Патріоти України.

Приготування бульйона

Готуючи борщ на м'ясному бульйоні, варто враховувати, що м'ясо потрібно класти виключно у холодну воду. Завдяки цьому борщ буде більш наваристим, а його смак більш насиченим.Якщо почати варити м'ясо в окропі, то такого результату не вдасться отримати. Варити бульйон потрібно на повільному вогні. Кришкою при цьому каструлю не потрібно накривати, щоб уникнути утворення піни. Додаючи у каструлю овочі, необхідно стежити, щоб бульйон не кипів - інакше це зіпсує красивий колір страви і його неповторний смак.

Як готувати буряк

Буряк, без сумніву, один із головних інгредієнтів борщу. Багато в чому саме завдяки його правильному приготуванню є визначальним смак страви. Так, якщо кинути його сирим у каструлю, то страва не буде мати насичений смак і колір. Оскільки сирий овоч не дасть їй потрібних якостей. Тому буряк рекомендовано додавати у відвареному вигляді або як інгредієнт засмажки.

Коли солити борщ

Солити страву потрібно перед тим, як до неї додано буряк. Якщо посолити борщ уже на завершальній стадії готовності, то буряк порудішає. Відповідно, борщ набуде негарного забарвлення. Врахувавши такі хитрощі під час приготування страви, у результаті вийде смачний борщ із збереженням всіх корисний якостей продуктів.

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...