Борщ вважається однією із найпопулярніших перших страв. Загалом існує багато способів його приготування. Аби не отримати в результаті неїстівне вариво, потрібно знати найпоширеніші помилки у приготуванні, передають Патріоти України.
Готуючи борщ на м'ясному бульйоні, варто враховувати, що м'ясо потрібно класти виключно у холодну воду. Завдяки цьому борщ буде більш наваристим, а його смак більш насиченим.Якщо почати варити м'ясо в окропі, то такого результату не вдасться отримати. Варити бульйон потрібно на повільному вогні. Кришкою при цьому каструлю не потрібно накривати, щоб уникнути утворення піни. Додаючи у каструлю овочі, необхідно стежити, щоб бульйон не кипів - інакше це зіпсує красивий колір страви і його неповторний смак.
Буряк, без сумніву, один із головних інгредієнтів борщу. Багато в чому саме завдяки його правильному приготуванню є визначальним смак страви. Так, якщо кинути його сирим у каструлю, то страва не буде мати насичений смак і колір. Оскільки сирий овоч не дасть їй потрібних якостей. Тому буряк рекомендовано додавати у відвареному вигляді або як інгредієнт засмажки.
Солити страву потрібно перед тим, як до неї додано буряк. Якщо посолити борщ уже на завершальній стадії готовності, то буряк порудішає. Відповідно, борщ набуде негарного забарвлення. Врахувавши такі хитрощі під час приготування страви, у результаті вийде смачний борщ із збереженням всіх корисний якостей продуктів.
Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...
Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...