Звичайна сіль творить чудеса - лайфхаки, якими мало хто користується

Всім відому кухонну сіль можна використовувати не тільки для посилення смаку страв. Вона просто незамінна в цілому ряді випадків і допоможе вам позбавитися від багатьох неприємностей, як на кухні, так і за її межами, передають Патріоти України.

Розбризкування олії

Багатьом з нас знайома ситуація, коли при смаженні олія розбризкується по сторонам. Позбутися від цього дуже легко-просто насипте трохи солі в таку олію.

Допоможе з плямами

Сіль допоможе впоратися з плямами від збіглого молока - замочіть їх водою і посипте сіллю на деякий час, після чого видалити їх буде дуже легко.

Позбавить від тріщин на яйцях

Додавайте сіль в воду, де варяться яйця в шкаралупі - це запобіжить тріщини на них, і спростить їх чистку.

Допоможе загасити пожежу

Якщо щось на кухні загорілося, висипана у вогонь сіль запобіжить пожежі.

Очистить праску

Якщо підошва праски забруднилася, дуже просто почистити її за допомогою солі. Розігрійте праску до максимальної температури без функції пара і пропрасуйте ним насипану сіль самого дрібного помелу.

Сіль + лимонний сік

З солі і лимонного соку або оцту вийде відмінне натуральний засіб для чищення для боротьби із забрудненнями і плямами на посуді.

Сіль + оцет

Сама сіль або та ж комбінація солі з оцтом або лимонним соком допоможе позбутися від цвілі, наприклад, у ванній кімнаті.

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...

Варто включити в раціон! Фітнес-тренерка назвала головні продукти для схуднення

четвер, 25 квітень 2024, 8:24

Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла УНІАН, які продукти варто вживати щодня, аби схуднути та втриматися у меншій вазі. Вона підкреслила важливість сезонних овочів, передають Патріоти України. Як зазначила експертка, кожного сезону є безліч овочів, ...