Байден під звуки повітряної тривоги в Києві вшанував загиблих захисників України (відео)

У мережі з`явилося відео, на якому президент Джо Байден вшановує пам'ять полеглих захисників України. Він зробив це біля Стіни пам'яті. У цей час у столиці було оголошено повітряну тривогу. На тлі повідомлень про можливий приїзд Байдена Росія підняла у небо авіацію, передають Патріоти України.

На відео видно, як біля Михайлівського золотоверхого собору в оточенні військових та охоронців Байден прямує до Стіни пам'яті, аби вшанувати українських Героїв, що віддали життя за свободу та незалежність України. У цей час в українській столиці виє протиповітряна сирена через загрозу російського ракетного удару, втім, це, схоже, американського президента не дуже бентежить.

Згодом у мережі також з'явилося фото, яке не залишило сумнівів: американський президент таки прибув в Україну. На світлині він зафіксований біля Михайлівського золотоверхого собору разом з президентом України Володимиром Зеленським.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...