"Байден у Польщі поставить Путіну ультиматум": Фейгін розповів про останній шанс для диктатора

Президент США Джо Байден під час свого офіційного візиту до Польщі 20-21 лютого може звернутися до російського диктатора Володимира Путіна в ультимативній формі. Про це розповів російський опозиціонер і правозахисник Марк Фейгін, передають Патріоти України.

Як зазначив Фейгін в ефірі 24 каналу, Байден дасть Путіну останній шанс, щоб все виправити. Якщо Путін не дослухається до слів лідера США і продовжить "м’ясорубку", з ним більше ніхто не буде розмовляти, а почне діяти. Російський опозиціонер підкреслив, що Штати можуть ухвалити різні рішення, аби закінчити війну у 2023 році. Зокрема, йдеться про літаки та далекобійні ракети.

Опозиціонер припустив, що ця промова стане символічною. Лідер США схильний до символізму, адже і ленд-ліз він підписав 9 травня.

"За словами Байдена дещо і стоїть. Це не просто кинуті погрози, в цього є досить конкретне військово-матеріальне наповнення. Відповідно, якщо Кремль не дослухається, в України будуть літаки та далекобійні ракети", - сказав Фейгін.

Він наголосив, що Путін теж розуміє це. Однак у кремлівського диктатора немає іншого виходу. Якщо він відведе війська та припинить війну – це самовбивство, а якщо не зробить цього – це самовбивство дещо відкладене на потім.

Окрім того, Фейгін підкреслив, що важливу роль на активізацію США в українському питанні грають і внутрішньополітичні чинники Америки. Адже через 1,5 роки у Штатах відбудуться вибори, тому Байден не може розпочинати передвиборчу кампанію з тривалою війною.

"Байдену потрібно прийти туди як переможцю. Це єдиний шанс для нього залишитися на другий термін", - додав російський правозахисник.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"