Батько теж підозріло бадьорий: Труп Дугіної виглядав під час похорону занадто "свіжо" для особи, що "згоріла живцем" (фото)

23 серпня в телецентрі "Останкіно" в Москві відбулося прощання з пропагандисткою та ідеологічною послідовницею ідей "російського фашизму" Дарією Дугіною, яка вибухнула у своєму автомобілі в ніч на 21 серпня. У труні тіло одіозної росіянки виглядало, м'яко кажучи, свіжо, як для загиблої внаслідок горіння. Знімки з похорону опублікували журналісти, запрошені на захід. Користувачі соціальних мереж із подивом і сарказмом звернули увагу на вигляд Дугіної та настрій її дорогенького батечка, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що російські ЗМІ тиражували інформацію, що тіло водія, яким і виявилася Дугіна, у підірваному позашляховику Toyota Land Cruiser не одразу змогли впізнати – настільки сильно воно обгоріло. Очевидно, що вміст труни цим даним цілком суперечить.

Олександр Дугін, який, за даними тих же ЗМІ, потрапив до лікарні після загибелі доньки із сильним ударом, на самому похороні виглядав не гірше за Дар'ю. Пропагандист і один із засновників рашизму з усмішкою приймав співчуття і взагалі тримався "живчиком".

Подібні настрої у суспільстві після публікації фотографій викликали сум'яття у російській пресі. Пропагандисти почали судомно шукати пояснення квітучому вигляду покійної, тому раптово з'явилися "нові подробиці" резонансної ДТП.


Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...