"Бавовна" в Криму триває: У морі біля Алупки помітили спалахи

Рефат Чубаров повідомив, що у морі біля Алупки лунала "бавовна". У мережі почали писати про роботу ворожої ППО, інформують Патріоти України.

Інформація про вибухи з'явилась орієнтовно о 22:15 20 серпня. Варто пригадати, що "бавовна" в цей день була також біля Євпаторії, Севастополя та в Чорноморському районі.

Біля Алупки лунала "бавовна"

Голова Меджлісу кримськотатарського народу повідомив, що вибухи в регіоні було чутно орієнтовно о 21:20 20 серпня. "В Алупці, в морі, від берега на відстані 2 – 3 кілометри 6 – 7 спалахів. І пізніше "бавовни", – повідомив Чубаров.

Також користувачі мережі повідомили, що біля Алупки також працює ворожа ППО. Станом на 00:13 21 серпня не було детальної інформації про події біля Алупки.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...