"Будемо говорити": У Зеленського зробили оптимістичний прогноз щодо танків та далекобійних ракет для України

У Зеленського зробили оптимістичний прогноз щодо танків та далекобійних ракет для України

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк заявив, що "через кілька днів або тижнів" ми будемо говорити про постачання Україні танків від західних партнерів, передають Патріоти України.

В ефірі національного телемарафону Подоляк додав, що "трохи пізніше" йтиметься про надання нашій країні далекобійних ракет.

"Наші партнери чіткі у своїх програмах підтримки України. Повірте, через кілька днів або тижнів ми з вами будемо говорити про танки, а трохи пізніше – про ключовий елемент ефективного контрнаступу. Як тільки ми отримаємо ракети певної дальності в необхідній кількості, я маю на увазі 100-200 км плюс, то істотно зміниться картина, тому що ми будемо знищувати всю логістичну інфраструктуру російської армії", – наголосив Подоляк.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...