Через обстріли росіян: Енергодар повністю залишився без світла та води, поруч горить ліс (фото)

Унаслідок обстрілів російських окупантів місто Енергодар Запорізької області повністю залишився без світла та води. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передають Патріоти України.

"Енергодар вчергове опинився на межі гуманітарної катастрофи! Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів місто повністю залишилося без світла та води", - наголосив він.

Орлов додав, що наразі з'ясовується, наскільки критичною є ситуація, та чи можна виправити її найближчим часом. "Щодо подальшої роботи Запорізької АЕС та загальної ситуації на підприємстві – чекаємо на офіційний коментар від НАЕК "Енергоатом", - зазначив мер.

Також місцеві ЗМІ пишуть, що у Запорізькій області росіяни підпалили ліс на околиці Енергодару.


Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...