Через відпочинок у Мексиці: Генсек єдиноросів пригрозив "кувалдою Вагнера" курським депутатам (відео)

Курський депутат Максим Васильєв записав новорічне відео на пляжі у Мексиці. У відповідь генсек єдиноросів пригрозив йому не просто звільненням, а "кувалдою Вагнера", повідомляють Патріоти України.

Так, російська влада вимагає звільнити депутата. Натомість він сам "приплів" сюди Україну, звинувачуючи, що нібито ролик опублікував "представник Західної України". Мовляв, у них був конфлікт ще до повномасштабної війни.

"Привітання" для росіян з пляжу

Відео оприлюднили напередодні Різдва у курських пабліках. Васильєв вимовляв кілька фраз іспанською, випиваючи алкогольний коктейль на пляжі у Мексиці. Він вітав всіх з Новим роком і бажав "багато грошей та гарного настрою".

У соцмережах розкритикували поведінку депутата, а також його дружини Світлани Васильєвої, яка теж є депутаткою від "Єдиної Росії".

Турчак пригрозив Васильєву "кувалдою Вагнера"

Секретар генради Єдиної Росії Андрій Турчак. Він вимагав, аби Васильєви склали депутатські повноваження за власним бажанням. "Не знаю, що спонукає Васильєвих до цього рішення: "кувалда Вагнера", "стусан Старовойта" чи усвідомлення своєї нікчемності, хай і запізніле, але сподіваюся, що після новорічних канікул ряди курських депутатів порідшають", – пригрозив Турчак.

Після таких погроз Васильєв став виправдовуватись, нібито відео було постановкою для близьких. Він начебто спеціально купив цей капелюх і сорочку в мексиканському стилі, а також вивчив кілька фраз іспанською.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...