Чорноморський флот зазнав невдачі: Експерт пояснив, які переваги ЗСУ отримали на морі

Українська армія змогла відкинути війська РФ у морі для того, аби знизити напруження біля Одеси. Оперативна ситуація змінилась, передають Патріоти України.

Чорноморський флот стояв поблизу Одеси та практично тероризував місто висадкою десанту. Через це Збройні сили України повинні були постійно там дислокувати війська. Про це в ефірі "24 каналу" заявив військовий експерт Павло Нарожний.

За словами експерта, першою вдалою операцією космічного масштабу ЗСУ стало потоплення крейсера "Москва", а потім - ще одного великого російського корабля у Бердянську. "Після цього російські кораблі відійшли від берега. Наразі вже немає загрози висадки десанту в Одесі" - наголосив Нарожний.

Тож таким чином українська армія змогла відкинути війська РФ у морі для того, аби знизити напруження біля Одеси. Оперативна ситуація змінилась, додав військовий експерт. Крім цього, ЗСУ позбавили армію окупантів можливості проведення розвідувальних операцій. "Тож наразі не йде мова не про висадку десанту, а про те, що вони (росіяни - ред.) будуть обороняти Севастополь", – додав експерт.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...