"Чтобы не дожидаться этого конца, лучше всего застрелиться": Радянський розвідник дав пораду Путіну (відео)

Радянський розвідник, історик і письменник Віктор Резун (літературний псевдонім "Суворов") дав досить своєрідну пораду президенту Росії Володимиру Путіну. Її він озвучив в інтерв'ю Дмитру Гордону, повідомляють Патріоти України.

"Застрелитися", - заявив Резун, відповідаючи на запитання, що б особисто він порекомендував Путіну в даний момент. За його словами, момент для тріумфального відходу глава Росії вже упустив. Резун впевнений, що у Путіна був момент, коли він пробув президентом два терміни, - саме тоді йому потрібно було йти.

"Нафта десь там за $100 за барель, Росія процвітає. Він би пішов би в той час, як Горбачов злиняв кудись за кордон. Мав би дачі, мав свої мільярди. І народ би його згадував як великого вождя", - упевнений експерт. Але піти Путін не зміг, констатував екс-розвідник. І тому тепер хорошого фіналу – "переможного", за словами Суворова, - бути не може, оскільки економіка Росії котиться вниз.

"Там безробіття, жахливе безробіття. Сибір відходитиь китайцям... Росія повністю ізольована. На міжнародній арені Росія - ізгой. І після всього, що сталося, не може бути хорошого кінця для нього (Путіна - ред.)... Його вб'ють. У Росії, до речі, існує дуже потужна традиція знищення лідерів...", - нагадав екс-розвідник.

Тому нічого хорошого Путіна не чекає, підкреслив письменник. Варіюватися можуть хіба що деталі, впевнений він. "Так ось, щоб не чекати цього кінця, найкраще застрелитися, я думаю", - резюмував історик.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...