Депутат Держдуми відзначився нацистським гаслом на похороні Дугіної та розмріявся про вулицю на честь неї... у Києві

Депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький відзначився нацистським гаслом на похороні доньки "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна Дар'ї. Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України.

Коментуючи загибель Дугіної Слуцький заявив, що її нібито "вбили за відвертість". Депутат впевнений, що її ім'ям "називатимуть дітей, вулиці, знакові місця". Ба більше, Слуцький розмріявся, що й у Києві з'явиться вулиця на честь пропагандистки.

Крім гучних заяв Слуцький відзначився нацистським гаслом. "Ми маємо право на різні позиції, але в основному ми повинні бути єдиними як ніколи раніше в нашій спільній новітній історії. "Одна країна! Один президент! І одна перемога!", - заявив Слуцький.

"Один народ, один рейх, один фюрер" (німецькою - "Ein Volk, ein Reich, ein Führer") іноді перекладається як "Один народ, одна імперія, один вождь" - відоме гасло нацистської Німеччини, що відображає поставлене нацистами завдання згуртування німців у єдину "народну спільноту".

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...