"Дякувати Богу, всі залишилися живі": Харківський нардеп Красов опублікував фото після ДТП

Народний депутат України Олексій Красов потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на Житомирській трасі. Внаслідок ДТП ніхто серйозно не постраждав, а сам нардеп отримав травму руки. Подробиці ДТП повідомив сам народний депутат Красов у телеграм-каналі та опублікував фото у гіпсі, передають Патріоти України.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 серпня на Житомирській трасі. Водій іншого авто, що розвертався на трасі, створив аварійну ситуацію", - повідомив Красов.

"Вчора сталася неприємна подія: я потрапив у ДТП. Дякувати Богу, всі залишилися живі, а це головне. Дякую всім, хто дзвонив і переживав за мене. Зі мною все добре. Я справді вчора їхав Житомирською трасою і хочу зазначити, що їхав із допустимою для відповідного відрізка дороги швидкістю. На жаль, водій іншого транспортного засобу раптово виконуючи розворот створив аварійну ситуацію. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП", - написав політик.

Він наголосив, що жодних серйозних травм, про які повідомляють ЗМІ, ніхто з учасників ДТП не отримав. "Сподіватимемося, що все швидко загоїться. Залишаюся в строю та продовжую працювати", - підсумував харківський нардеп.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...