"Дітям з новорічного привітання Зеленського платили по 500 грн": У мережу виклали цікаві подробиці про зйомки

Кастинг для зйомок нібито проводило агентство "Лот".

Новорічне привітання президента України Володимира Зеленського, в якому брали участь діти, нібито знімали до третьої годин ранку, а заплатили їм по 500 гривень. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Страсти", передають Патріоти України.

Там заявили, що кастинг для зйомок проводило агентство "Лот". Автори повідомлення оприлюднили скриншоти оголошення, яке, як вони стверджують, було опубліковано агентством 25 грудня. Там було зазначено, що для "новорічної реклами" потрібні "дівчатка і хлопчики 5-8 років". Зйомки були заплановані на 27-28 грудня, одна або дві зміни.

Як йдеться у повідомленні, для зацікавлених батьків "Лот" уточнював, що "зніматиметься новорічне привітання президента Зеленського. Діткам потрібно буде відігравати емоції".

За зміну зйомок дітям, як стверджують автори повідомлення, заплатили по 500 грн. При цьому зйомки проходили з 18:00 до 3:00. У співтоваристві уточнили, що це грубе порушення трудового законодавства (ст. 188, 189 і 192 КЗпП) – неповнолітніх працівників заборонено залучати до нічних робіт, якщо вечірня зміна хоча б частково припадає на час після 22:00.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...