Дугіна писала про "інсценування" у Бучі: Спливла остання доповідь дочки ідеолога "русского міра", яку підірвали

Дочка російського філософа та ідеолога "русского міра" Олександра Дугіна Дар'я називала звірства окупантів у Бучі інсценуванням та постановкою, а всіх постраждалих, родичів жертв, свідків - найнятими акторами. З такою доповіддю перед своєю смертю вона виступила на військово-технічному форумі "Армія - 2022", передають Патріоти України.

Відповідну статтю опублікував журналіст Денис Казанський. У ній пропагандистка стверджує, що Україна нібито використала події у Київській області для "запобігання дружньому чи нейтральному відношенню українців до російської армії". "Щоб переконати західну публіку в "кривавих злочинах росіян" здійснюється інсценування з трупами людей, що видаються за жертви російської агресії", – писала вона.

Смерть кремлівської пропагандистки

Увечері 20 серпня в Підмосков'ї вибухнув автомобіль, в якому була Дар'я Дугіна. Вона загинула на місці. Машина, що вибухнула, належала її батькові. 29-річна дівчина, як і батько, займалася публіцистикою: вела Telegram-канал, у якому підтримувала війну Росії проти України. Вона також виступала експертом у ток-шоу та читала лекції в ультраправій книгарні "Листя".

Радник глави Офісу президент заявив, що Україна не має відношення до смерті російської пропагандистки. "Бо ми не кримінальна держава, якою є РФ, а тим більше не терористична держава", — підкреслив він. Подоляк вважає, що росіяни зараз розганяють цей фейк про причетність України, щоб отримати не приховану, а явну мобілізацію. За іншою його версією, різні політичні угруповання Росії зараз воюють між собою для перерозподілу ідеологічного простору всередині країни.

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...