Два танки загарбників і гаубиця лише за один вечір: Міністр Федоров показав, як секретний український дрон нищить техніку російських окупантів (відео)

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров опублікував відео, як працює на фронті секретний дрон українського виробництва.

"Секретний український дрон діє − росіяни втрачають техніки на понад $ 7 млн за вечір. Оператори Армії дронів влаштували окупантам справжнє пекло", - написав Федоров у Telegram.

За словами міністра, ударна рота 92 ОШБр уразила танки Т-80, Т-72 та гаубиці Д-30.

Пряма мова міністра: "Це − результат роботи вправних бійців та українського дрона, якого дуже бояться окупанти. Більше про сам безпілотник розповімо після перемоги. Нехай залишається "приємною" несподіванкою для ворогів".

Він пообіцяв, що далі буде "більше технологій та сюрпризів для росіян".

Командир роти ударних БпАК 92-ї ОШБр ім. Івана Сірка Юрій Федоренко уточнив, що його рота знищила ворожі цілі на Куп’янському напрямку.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...