Дипломати США не покинуть Київ, попри загрози ракетних ударів, - CNN

Американські дипломати не планують залишати Київ, незважаючи на загрози ракетних ударів з боку Росії, передають Патріоти України.

"Держдепартамент США не планує будь-яких негайних змін у дипломатичній присутності США в Україні, незважаючи на побоювання з приводу того, що Росія активізує зусилля з нанесення ударів по Україні в найближчі дні", - пише CNN з посиланням на високопоставленого чиновника адміністрації.

За словами представника Держдепу, дипломати вживуть додаткових запобіжних заходів, однак вони не збираються залишати Київ.

Нагадаємо, раніше Сполучені Штати Америки закликали своїх громадян, які перебувають на території України, покинути країну. Це пов'язано з підвищеною загрозою ракетних ударів.

Як зазначалося, США мають розвіддані про те, що Росія планує найближчим часом завдати нових ударів по цивільній інфраструктурі та державних об'єктах України.

Чергове "досягнення" Путіна: Під Краковом відкрили постійну базу спецпризначенців США

субота, 18 травень 2024, 16:03

США відкривають постійну базу спецпризначенців у Польщі під Краковом. Табір "Мирон" назвали на честь польського солдата Мирослава (Мирона) Луцького, який загинув в Афганістані під час підтримки операцій НАТО. Про це повідомляє RMF24 17 травня, передают...

Вовчанськ практично зруйнований ворогом - РНБО

субота, 18 травень 2024, 15:29

Місто Вовчанськ Харківської області практично зруйноване внаслідок атак ворога, але так і не захоплене ним. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Він повідо...