Фейгін розповів, чи наважиться Путін відкрити другий фронт, щоб приховати ганебну поразку в Україні

Фейгін розповів, чи наважиться Путін відкрити другий фронт, щоб приховати ганебну поразку в Україні

РФ зараз не може напасти ще на якусь країну, оскільки всі сили і ресурси витратила на війну в Україні. Таку думку 24 каналу висловив російський правозахисник та опозиційний політичний діяч Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"З чим воювати? Москва на це не піде, адже це погіршить ситуацію в рази. Немає жодних гарантій, що можна буде блискавично здійснити таку "операцію", – сказав Фейгін.

Також російський опозиціонер наголосив, що Путін розуміє, що міжнародне становище РФ зараз настільки жалюгідне, а тому він не буде його погіршувати ще більше. "Адже тоді війська НАТО можуть з'явитися біля кордонів Росії у Казахстані чи ще десь. З таким агресором почнуть розмовляти по-іншому", – зазначив Фейгін.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...