"Граємо в танковий біатлон і проводимо фестивалі військових оркестрів": Гіркін стає все відвертішим критиком Кремля

Колишній офіцер ФСБ і так званий міністр у самопроголошеній "Донецькій Народній Республіці" Ігор Гіркін, який був прихильником жорсткої лінії поведінки російських військ в Україні, розкритикував російське командування через проведення "танкового біатлону" під Москвою. Про це написало Міністерство оборони Великобританії у Twitter, передають Патріоти України.

"19 серпня 2022 року Гіркін неохоче опублікував похвалу поведінки президента Зеленського під час війни. Він порівняв це з ситуацією в Росії, де "наприкінці шостого місяця війни, як і раніше, граємо в танковий біатлон і проводимо фестивалі військових оркестрів", - зазначила розвідка.

Танковий біатлон – гучна кульмінаційна подія російських армійських міжнародних ігор, які, як і в попередні роки, минулого тижня пройшли під Москвою.

"Значна частина російських військових і спеціалістів з безпеки, ймовірно, вважає, що недоцільно продовжувати залучати сили до військових церемоніальних заходів у мирний час, поки російські війська продовжують зазнавати великих втрат в Україні", - вважають британські аналітики.

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...