"Грошей треба, ви для нас вороги": Дружина окупанта спробувала пояснити, чому він пішов вбивати українців (відео)

Дружина полоненого російського окупанта заявила, що він прийшов на війну вбивати українців заради того, щоби заробити грошей. При чому вона зізналася, що її чоловік пішов на фронт не по мобілізаціі, а добровільно, передають Патріоти України.

Також вона "виправдала" воєнні злочини РФ тим, що українці - це вороги. Фрагмент розмови українського журналіста Дмитра Карпенка з дружиною полоненого росіянина опубліковано у YouTube.

Жінка заявила, що її чоловік добровільно виявив бажання поїхати на війну в Україну. При цьому не приховувала, що головною мотивацією був заробіток.

Громадянка країни-терориста намагалася виправдати вчинок свого чоловіка тим, що він нібито заробляв гроші на лікування матері. Більше того, вона видала, що українці – вороги, тому не побачила в діях чоловіка нічого дивного.

Також росіянка заявила, що "не цікавиться політикою", але незадоволена війною, бо на ній гине багато російських окупантів.

"Я його не відпускала, це було його бажання. Грошей заробити. У нього мама в поганому стані, мамі потрібна операція на ноги. Війна є війна. Ви для нас вороги, ми для вас вороги. Це війна, ви що, не знаєте? Це не ми вирішуємо, ми прості люди. Це політика. Я теж не дуже задоволена цією війною, також гинуть наші батьки, діти", – видала громадянка РФ.

Розмова із дружиною окупанта з 47 хвилини

Нагадає

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...