"Я - патріот Росії": Телеведуча Лєра Кудрявцева підтримала геноцид українців

Російська ведуча Лєра Кудрявцева заявила, що підтримує окупантів, які влаштували геноцид українського народу, передають Патріоти України.

"Ще раз хочу відповісти українцям, які на мене підписані. Я росіянка, патріот! Це не скасовує мою любов до України, моїх українських друзів і мирних жителів цієї країни. Але ваша ненависть і русофобія дає свої плоди. Тому, звісно, я буду захищати свою країну, топити за наших пацанів. Захищати інформаційно, природно, як можу", - написала Кудрявцева.

Варто зазначити, що Кудрявцева півроку мовчала про війну в Україні і ніяк не реагувала на заклики виходити на мітинги і закликати зупинити кровопролиття в Україні. Тільки зараз вона визначилася зі своєю позицією і заявила, що в даній ситуації підтримує злочинний режим Кремля і диктатора Володимира Путіна.

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...