"Я думав, нацисти по той бік": "Мобік" із Північної Осетії поскаржився на знущання солдатів з армії Путіна (відео)

Російський "мобік" із Північної Осетії Арсен Теміраєв, який воює у складі 71-го полку 7-ї роти 3-го батальйону армії РФ, поскаржився на побиття з боку солдатів кремлівської армії. Він заявив, що причиною нападу стала його національність - кривдники стверджували, мовляв, "Росія для росіян", передають Патріоти України.

Теміраєв бідкався, що йому дуже образливо, адже Росія – мультинаціональна держава, і всі окупанти на фронті нібито борються за її "права" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини). За словами осетина, ситуація сталася 24 вересня у тимчасово окупованому Токмаку. На нього та двох інших "мобіків" напали співробітники воєнної поліції загарбників.

"Нас, як свиней, поклали обличчями на підлогу. Били прикладами. Коли я лежав на підлозі, поруч із моїм вухом вистрілили з автомата. Розпечене дуло притискали до моєї спини", – розповідав росіянин.

"Я думав, що нацисти по той бік. Виявляється, вони серед нас. Співробітник військової поліції питав, хто ти за національністю. Я відповів, що осетин. "Чурка ти є****я. Росія для росіян". У цей момент настільки прикро було, що ми там на позиціях начебто викорінюємо цю ненависть, цей нацизм, а ці нацисти вони серед нас", – додав він.

Теміраєв зізнався, що більше не знає, проти кого йти і загалом – що робити далі, у всьому почав сумніватися.Глава республіки Північна Осетія Сергій Міняйло розповів, що формальним приводом до нападу на осетина стало звинувачення у зґвалтуванні та педофілії, про що нібито заявила якась жінка. Він зазначив, що наразі триває розслідування події.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...