"Є два типи кримської "бавовни": Злий Одесит пояснив їхні особливості

У тимчасово окупованому Криму дедалі частіше почали лунати вибухи. Загалом можна виділити два типи "бавовни", яка останніми днями трапляється на півострові. Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

Він зауважив, що так чи інакше за одним типом "бавовни" приходить інша.

Які типи "бавовни" спостерігаються в Криму

Коваленко зазначив, що нині вже можна розрізняти два типи "бавовни", що відбувається саме на території тимчасово окупованого Криму. Це велика та маленька "бавовни". "Велика – це ті вибухи, які відбуваються на великих об'єктах таких, як аеродром. Наприклад, це Новофедорівка, Джанкой. Тобто, коли гучно, багато полум'я й задимлення", – сказав військовий експерт.

За його словами, маленька "бавовна" – другий тип, не менш цікавий, хоча хтось може вважати його менш ефектним. "Це велика кількість дронів та БПЛА, які на сьогодні ми спостерігаємо у повітряному просторі тимчасово окупованого Криму", – пояснив Коваленко.

Він зауважив, що не зовсім зрозуміло, звідки вони там беруться. Адже, щоб потрапити з Херсонської чи Миколаївської областей, дронам треба зайти в повітряний простір, де є ППО російських окупантів. Тобто, виходить, що вона не працює. Або ж є ймовірність, що це з території самого Криму здійснюються такі дії.

Джерело: 24 канал

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...