Є три сценарії: Жданов назвав можливі варіанти завершення війни в Україні

Військовий експерт Олег Жданов озвучив можливі варіанти повного закінчення війни після того, як Збройні сили України вийдуть на кордони 1991-го року. Свою думку з цього приводу він висловив на YouTube-канал, передають Патріоти України.

"Головне наше завдання на сьогоднішній день – досягти кордонів 91-го року, вийти на державний кордон. Далі будемо вирішувати ситуацію в міру того, як вона буде розвиватися", – зазначив він. При цьому Жданов назвав можливі варіанти завершення війни:

  • залучення миротворців;
  • створення міжнародної коаліції зі складу третіх країн – не учасниць конфлікту:
  • вогневий вплив.

Говорячи про останній силовий варіант, Жданов заявив: "Він непогано себе показує. Коли противник знає, що він може бути знищений, він 10 разів подумає, чи виходити на позицію і обстрілювати".

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...

Нестача боєприпасів дала про себе знати: На Україну чекає важке літо, оскільки Росія готує великий наступ, - аналітик

середа, 1 травень 2024, 16:45

Ймовірно, це буде дуже важке літо для українських сил перед обличчям посилення російських атак, каже військовий аналітик Шон Белл, пише news.sky.com, передають Патріоти України. Головком Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що війська були з...