Істерика на стихає: У Росії візит Байдена до України назвали "демонстративним" приниженням РФ

Громадяни держави-терориста Росії продовжують битися в істериці через візит президента США Джо Байдена в Україну. Росіяни, які розв'язали повномасштабну війну проти нашої країни, назвали приїзд американського лідера до Києва "демонстративним" приниженням РФ, передають Патріоти України.

При цьому пропагандисти назвали свою ж маячню про "війну з усім Заходом" "розповіддями для дітей". Про це пишуть кремлівські пропагандистські Telegram-канали.

За словами пропагандистів, візит американського лідера до столиці України став демонстративним приниженням для Росії. При цьому розповіді про завдання удару гіперзвуковою зброєю по лідеру Заходу в РФ порадили "залишити для дітей".

Більше того, пропагандисти настільки засмутилися через приїзд Байдена в Україну, що поставили під сумнів ахінею про "священну війну із Заходом та НАТО", про яку постійно розповідають громадянам країни-агресора. "Напевно, у священній війні трапляються обідні перерви", – написали в істериці пропагандисти Кремля.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...