Кабаєва намагалася потрапити на Афон, переодягнувшися у чоловіка? Пономарьов розкрив деталі нового скандалу в РФ

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що отримував інформацію про те, що ймовірна коханка президента РФ Володимира Путіна гімнастка Аліна Кабаєва хотіла пробратися на гору Афон, куди не пускають жінок. Проте точних доказів цього немає, передають Патріоти України.

Своєю думкою він поділився в інтерв'ю Наталі Влащенко. Пономарьов прокоментував дані журналіста Олександра Невзорова про те, що Кабаєва могла потрапити на Афон під виглядом чоловіка з підробленим посвідченням особи.

"Аліна могла там бути. Мені теж говорили, що Аліна їздила на Афон, але настільки це правда, невідомо. Це було джерело. І після цього могли зробити ілюстрацію, ці папери (про те, що Кабаєва представилася чоловіком – Ред.) можуть бути підробленими. А, може бути, справді вони правдиві, ми цього не знаємо. Але ми знаємо точно, що відносини Путіна та його еліти з афонськими старцями мають якийсь ексклюзивний характер", – зазначив опозиціонер.

Він наголосив, що російська еліта є дуже великим фінансовим донором і поряд із певними частинами єврейської діаспори це такий лобістський ресурс, який Путін всіляко підтримує. "Але є і зворотний вплив окультного, містичного характеру. Російська верхівка уражена цими всіма забобонами", – додав Пономарьов. Опозиціонер також поділився думкою, що у Путіна колись все ж таки були близькі відносини з Кабаєвою, однак зараз це перейшло в ділову площину.

ЗСУ додали впевненості під Харковом. Гідно тримають удар у Часовому Ярі - Зеленський

субота, 18 травень 2024, 21:09

Володимир Зеленський похвалив бійців за стійкість на ключових напрямках . На поточному тижні Збройні сили України змогли додати більше впевненості на Харківському напрямку. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в суботу, 18 тра...

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...