Харківський чиновник під час війни похвалився відпочинком у Ніцці (фото)

Директор департаменту земельних відносин Харківської міської ради Сергій Колесник опублікував у соцмережах фото, де він відпочиває в Ніцці (Франція) під час війни в Україні. Напередодні він опублікував фотографію на своїй сторінці у Facebook, вказавши геолокацію, повідомляють Патріоти України.

На одній зі світлин чиновник, ймовірно, з родиною знаходиться на центральній площі в Ніцці, в руці він тримає пакет з елітного бутіка Hermes, на двох інших фото він — поруч із машиною Porsche з харківськими номерами. Вартість такого автомобіля складає майже 4,7 мільйона гривень. Сергій Колесник закрив доступ до своєї сторінки Facebook після того, як його фото поширили у соцмережах.

Мер Харкова Ігор Терехов доручив провести перевірку та пообіцяв при підтвердженні факту перебування в Ніцці звільнити Сергія Колесника. Про це пише "Думка" з посиланням на коментар Терехова. "У мене рішення однозначне. Ця людина не повинна обіймати, якщо підтвердяться факти, таку посаду, яку вона обіймає, — сказав Терехов. — Я дав завдання буквально вчора після цієї інформації перевірити всі факти. Якщо факти підтвердяться, він буде звільнений".

Зазначимо, депутати Харківської міської ради від партії "Європейська солідарність" виступили з вимогою провести перевірку факту перебування Сергія Колесника у Ніцці. Вони заявили, що ініціюватимуть його звільнення, якщо факт підтвердиться.

"Доки Харків піддається щоденним обстрілам російських ракет, чиновник Харківської міськради відверто ділиться подробицями свого курортного відпочинку у Франції, — сказано у заяві. — Фракція депутатів "Європейська солідарність" в Харківській міській раді звертається з вимогою здійснення перевірки вищенаведеної інформації та у разі підтвердження її достовірності виступає з ініціативою звільнення Сергія Колесника з посади директора департаменту земельних відносин у Харківській міській раді".

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...