"Херсон Кремль давно здав": Пригожин вперше пішов проти Путіна і заявив, що перспективи на фронті "не найкращі"

Ватажок приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин у пошуках гарматного м'яса знову поїхав у турне колоніями з метою завербувати більше зеків. Під час спілкування із засудженими "кухар Путіна" зробив резонансні заяви і навіть відкрито пішов проти Кремля, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Осторожно, новости", Пригожин відповідав зекам як на типові питання про службу у "Вагнері", так і на запитання про "здачу" Херсона і реальну ситуацію на фронті.

За його словами, військова спеціальність у ПВК не потрібна, всіх навчають "з нуля", але її врахують за наявності. Якщо "двохсотий" найманець був сиротою, то 5 млн після його ліквідації поділять між зеками та "товаришами". Товаришам по службі загиблого віддають 4 мільйони, а один відправляють як "грів на зону" (продукти та речі, які зазвичай заборонені).

Один із зеків запитав, яка ситуація на фронті, зокрема які населені пункти на лінії розмежування окупантам не по зубах. Пригожин несподівано заявив, що Херсон "здав" Кремль.

"Часів Яр? Укр*пський. Він і був укр*пським. Херсон? Так, Херсон вже давно Кремль здав", - заявив Пригожин.

Він також додав, що на фронті "перспективи не найкращі", а українців помилково вважали слабкими. "Перспективи? Не найкращі. Про**бано стільки, що виправляти дуже складно... Вирішили що укр*пи налякаються, а укр*пи такі самі, як ми з вами. У них такі ж залізні яйця. Полоненого береш, кажеш: "Чому не здаєшся?", а він відповідає: "А ти чого не здаєшся?", - заявив Пригожин.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...