Х*йло підлещується до Кима: Російські військові літаки вторглися у повітряний простір Південної Кореї

Південна Корея заявила у вівторок, що російські військові літаки увійшли в її повітряну буферну зону без попередження, на що країна відповіла "відлякуванням несанкціонованих іноземних літаків", пише The Associated Press, передають Патріоти України.

Об'єднаний комітет начальників штабів Південної Кореї заявив, що цей крок спрямований на запобігання випадковим зіткненням уздовж зони ідентифікації ППО, але не надав більше деталей.

Військові Південної Кореї не підтвердили повідомлення російських ЗМІ про те, що вони підняли винищувачі F-16 у відповідь на два російські бомбардувальники Ту-95 у супроводі винищувача Су-30, що летіли над водами між Корейським півостровом і Японією.

Інцидент стався через день після того, як Південна Корея та Сполучені Штати почали свої найбільші спільні військові навчання у відповідь на ядерну загрозу Північної Кореї.

У навчаннях Ulchi Freedom Shield, які триватимуть до 1 вересня, беруть участь літаки, військові кораблі й танки, а також, імовірно, десятки тисяч військових.

Військові Південної Кореї не підтвердили повідомлення російських ЗМІ про те, що вони підняли винищувачі F-16 у відповідь на два російські бомбардувальники Ту-95 у супроводі винищувача Су-30, які здійснили політ над водами між Корейським півостровом і Японією.

Поки ворог намагається проломити українську оборону на Харківщині, Донеччині, Херсонщині: ЗСУ покращили тактичне положення під Лиманом

субота, 18 травень 2024, 17:59

З початку поточної доби на фронті відбулося вже 44 бойові зіткнення, найбільше – на Покровському, Краматорському і Курахівському напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в суботу, 18 травня. На більшості напрямків російські загарбники продовж...

Дату вже намічено: Зеленський відповів на питання про перспективи нового українського контрнаступу. Зброї досить, поповнення мобілізують

субота, 18 травень 2024, 17:47

Журналісти допитуватись коли саме почнеться. Україна має перспективи для нового контрнаступу на фронті. Про це сказав президент Володимир Зеленський в інтерв'ю для AFP, оприлюдненому у суботу, . "Є перспективи (для контрнаступу – ред.). Для цього треб...