Хіти тижня. "Дебилы, бл*!": У Москві з головного офісу МЗС Росії викрали $1 000 000, який лежав у коробці з-під горілки

Із головного офіса міністерства закордонних справ Росії викрали $1 млн готівкою. Подробицями поділилося РЕН ТВ, зазначають Патріоти України.

Злочин відбувся наприкінці 2019 року, але подробиці з'ясували лише зараз.

Телеканал повідомив, що майже $1,5 млн російське МЗС отримало за консульські послуги від Ірану. Кошти зберігали у двох пакетах і в коробці з-під горілки "Абсолют".

Із 29 листопада 2019-го гроші були в кабінеті провідного спеціаліста-експерта валютно-фінансового департаменту відомства Наталії Агальцової.

$1 066 638 зникли в період із 16 по 19 грудня 2019 року. Агальцову затримали та допросили.

Жінка пояснила, що розрізала запаковану коробку із-під горілки з грошима. Вона виявила, що у верхній частині коробки були пачки грошей зі 100-доларовими купюрами, нижче було багато купюр по $1. За словами Агальцової, вона запанікувала.

Жінка вирішила докласти свої заощадження в розмірі $200 тис. і взяти кредит на 3 млн руб. У банку їй відмовили й Агальцова вирішила вкоротити собі віку, але в неї не вийшло.

Також затримали співмешканця жінки, він став свідком. Агальцова перебувала в СІЗО до серпня 2020 року, потім її посадили під домашній арешт.

Де знаходяться вкрадені гроші, поки що невідомо.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...