Хіти тижня. Московська пропаганда заговорила про втрату Абхазії - голодна без російських субсидій "республіка" йде в Грузію і НАТО

У Росії побоюються втратити контроль над невизнаною Абхазією. "Республіка" почала зближуватися з Грузією на тлі погіршення економічного становища Росії. Недоімперії вже не по кишені утримання захоплених територій. ПУ вже писали, як арешт ватажка "Пятнашки" змусив битися в істериці Чичеріну, котра розгледіла в цьому руку Києва та НАТО. Однак крім екзальтованої дамочки, тему підхопили і "серйозні" аналітики. Серед таких пропагандист, військкор Russia Today Семен Пегов, зазначають Патріоти України.

Про втрату Абхазії він задумався після того, як в Сухумі був заарештований колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ахра Авідзба. Він допоміг Кремлю в окупації не тільки рідної Абхазії, але і українського Донбасу, а тепер опинився "на подвале".

"Абхазия уходит в Грузию и в НАТО? (...) Ахра Авидзба задержан на родине по беспределу, сидит в камере. В то же время абхазские элиты, не стесняясь рассказывают о зарождающейся дружбе с Грузией, о том, как они хотят привлечь оттуда деньги и так далее", - поскаржився Пегов.

Пропагандист звернув увагу на те, що Грузія посилює співпрацю з Північноатлантичним альянсом. Це означає, що і Абхазія незабаром може опинитися під його "зонтиком".

"Я хочу услышать теперь от властей Абхазии: они работают с НАТО? Работают в интересах Киева, Тбилиси и Вашингтона? Они продались Грузии? (...) ЧТО ПРОИСХОДИТ?" - возмутился Пегов. Он призвал власти Абхазии освободить Авидзбу, чтобы он и далее имел возможность помогать Москве в войнах против других стран. "Сейчас на Донбассе вот-вот начнется война. Ахра Авидзба - один из главных командиров (...), он необходим сейчас", - написав російський пропагандист.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...