Хіти тижня. На Росії плавучий док під час шторму понесло прямо на підводні човни: "Вони там обіс*алися" (відео)

Чи врізався док у підсумку в один з підводних човнів, або ж у пришвартовані поруч з ними інші судна Тихоокеанського флоту РФ, невідомо.

У порту російського міста Владивосток плавучий док під час сильного шторму понесло прямо на підводні човни ВМФ РФ. Відповідні відео очевидців були оприлюднені у соцмережах у четвер, 3 вересня, передають Патріоти України.

На них видно, як величезний док з кранами зносить вітром у напрямку пришвартованих субмарин, після чого чується звук удару.

«Там ще люди, вони працюють… Дивіться, вони біжать, вони біжать!.. Вони там обі**алися три рази… Ну звичайно — їм страшно. Вони, напевно, там всередині були…», — коментують ситуацію очевидці, що знімають відео.

УВАГА: на відео присутня ненормативна лексика:

У той же час, чи врізався док у підсумку в один з підводних човнів, або ж у пришвартовані поруч з ними інші судна Тихоокеанського флоту РФ, невідомо.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...