Хіти тижня. "Надя Люфтваффе": Екснардепка показала фото з відпочинку й нарвалася на тролінг

Савченко з крилами потішила українців...

Екснардеп Надія Савченко опублікувала фото з відпочинку і стала об'єктом для жартів користувачів соцмереж. Зокрема, на одній з фотографій Савченко позувала з металевими крилами на фоні водойми. Знімок опублікований на сторінці Савченко у Facebook, передають Патріоти України.

"Крила маленькі! Не наберуть підйомної сили для такої с*аки . Як інженер кажу! Крила треба більші або вагу менше", - написав один з користувачів.

Екснардеп подорожувала по заповідниках Херсонської області, де відвідала солоні озера, Олешківські піски та Асканію Нову. Там вона фотографувалася в блакитній сукні та в чалмі з хустки на голові.

Ці знімки також не залишили українців байдужими. Користувачі прокоментували так: "Жінка з веслом", "Надя, де тебе відгодували?".

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...