Хіти тижня. "Навіть дискусія небезпечна": Глава української розвідки попередив про смертельну загрозу навколо скандалу з "вагнерівцями"

Валерій Кондратюк просить суспільство та політиків не наражати розвідників на небезпеку.

Глава Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк заявив, що дискусія навколо спецоперації із затримання "вагнерівців" у Білорусі відбувається в загрозливому руслі для націнтересів та безпеки. Скандал із нібито відміною спецоперації українських силовиків Кондратюк прокоментував в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" 4 вересня, передають Патріоти України.

Військовий нагадав, що Україна знаходиться під збройною агресією з боку Російської Федерації, в тому числі – інформаційною. Кондратюк назвав інформацію "способом №1 активного впливу, втручання безпосередньо в нашу державу".

"Сама дискусія на цю тему носить смертельну загрозу для співробітників розвідувальних органів і спеціальних служб", – сказав глава контррозвідки.

Він пояснив, що будь-яке "необережне слово" може бути проаналізовано ворогом і використано проти України. "Я вважаю, що публічне обговорення розвідувальних органів – неможливе. У всіх демократичних країнах ця тема є закритою", – підкреслив Кондратюк. Він додав, що втягування спецслужб у політичні дискусії "загрожують національній безпеці України".

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...