Хіти тижня. По Фрейду? Лукашенко публічно осоромився на зустрічі із Зеленським через Росію (відео)

Олександр Лукашенко та Володимир Зеленський

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським випадково назвав територію України регіонами Росії. Жорсткий конфуз трапився на Другому форумі регіонів у Житомирі 4 жовтня. Його транслювало "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Почувши обмовку Лукашенка, Зеленський із посмішкою виправив його. "Україна, Олександру Григоровичу", – сказав глава української держави. Президент Білорусі зі свого боку спробував віджартуватися. "Я злякався, думаю, невже я "Володимире Володимировичу" сказав", – відповів Лукашенко.

Цієї миті зал вибухнув реготом, а Зеленський знову відповів білоруському колезі. "Слава Богу, ні", – сказав президент. В результаті Лукашенко посміхнувся і вибачився, висловивши надію на те, що всі зрозуміли, що він мав на увазі.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...