Х**ло ніяк не вгомониться: Путін зізнався, чи планує розширити РФ до кордонів Російської імперії

Президент Росії Володимир Путін заявив, що нібито не збирається розширювати територію РФ до кордонів Російської імперії. Він вважає, що на цій темі спекулюють. Лідер країни-агресорки сказав про це під час зустрічі із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, пише пресслужба російського президента, передають Патріоти України.

"Ми бачимо і передбачали спекуляції на цю тему (визнання Росією так званих "ЛНР і "ДНР" – ред.) – на тему про те, що Росія збирається відновити імперію, в імперських же кордонах. Це абсолютно не відповідає дійсності", – зазначив Путін.

При цьому він цинічно наголосив, що нібито Москва після розпаду Радянського Союзу "визнала нові геополітичні реалії", а також вона активно намагалася "зміцнити співпрацю з усіма незалежними країнами, які виникли на пострадянському просторі".

Путін визнав "ЛДНР"

У понеділок, 21 лютого, президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "ЛДНР". З проханням про це до нього звернулася Держдума Росії. Також російський президент підписав з ватажками бойовиків "договори про дружбу і взаємодопомогу". Також Росія вводить в ОРДО війська нібито для підтримки миру.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...