Х...йло буде заздрити: У США створили величезний портрет Трампа з 2020 фалоімітаторів (фото)

Маршрут виставки пролягатиме слідом за кортежем Трампа.

У США скульптор Стефан Манка створив величезний портрет американського президента Дональда Трампа з 2020 фалоімітаторів. Гроші на створення величезної скульптури збирають на сайті Kickstarter. Зазначається, що для повномасштабної картини потрібно 75 тисяч доларів. Зараз зібрано трохи більше 10 тисяч, повідомляють Патріоти України.

"Підтримайте створення портрета Трампа з 2020 металевих фалоімітаторів. Ми збираємо кошти, щоб перетворити тимчасову студійну інсталяцію в постійну скульптуру, призначену для публічної екскурсії по шляху до виборів", – йдеться в повідомленні.

Портрет Трампа з 2020 фалоімітаторів

Відомо, що розмір величезного портрета – 3,6 метра в довжину і 6 – в висоту, а важить він майже 2 тонни. Після завершення роботи – портрет Трампа з фалоімітаторів буде близько 5 метрів в довжину і 8 в висоту.

Після того, як скульптура буде завершена Манка має намір проїхатися з нею туром по США. Маршрут пролягатиме слідом за кортежем Трампа. Після чого портрет глави Білого дому хочуть встановити на кордоні Штатів та Мексики.

Величезний портрет Дональда Трампа

Металеві фалоімітатори


"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...